Ο Ιθαν Χοκ στην Αθήνα: Γοήτευσε, πήρε αγκαλιά την Χαρούλα Αλεξίου, μοίρασε αυτόγραφα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ιθαν Χοκ στην Αθήνα: Γοήτευσε, πήρε αγκαλιά την Χαρούλα Αλεξίου, μοίρασε αυτόγραφα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο θέατρο Παλλάς και όχι στον πανέμορφο θερινό κινηματογράφο Θησείον έγινε τελικά χθες η πρεμιέρα της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα», εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο σούπερ σταρ Ιθαν Χοκ έκλεψε φυσικά την παράσταση με την αμεσότητα, την ευγένεια αλλά και τη χαρά που πραγματικά ακτινοβολούσε το πρόσωπό του.

Μοίρασε αυτόγραφα, χαμόγελα, φωτογραφήθηκε όπου του ζήτησαν ενώ αγκάλιασε τους έλληνες συντελεστές της ταινίας και κυρίως την Χαρούλα Αλεξίου, που είναι η μουσική πρωταγωνίστρια της ταινίας αλλά και την σκηνοθέτιδα Αθηνά Τσαγγάρη. Οι Ιθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί έφτασαν χθες το μεσημέρι στην Αθήνα μαζί με τον σκηνοθέτη της τριλογίας, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. «Ό,τι και να πούμε για τη συνεργασία μας με τους Έλληνες ηθοποιούς και συντελεστές είναι τόσο θετικό που θα μπορούσαμε να παρεξηγηθούμε ότι τα παραλέμε» είπε ο Ιθαν Χοκ.

Σήμερα θα αναχωρήσει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του για διακοπές στη Μεσσηνία, εκεί που γυρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι η ταινία και πιο συγκεκριμένα στην Πύλο και στο Costa Navarino. Aλλωστε παραγωγός της ταινίας είναι ο μικρότερος γιος του περίφημου εφοπλιστής Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Φωτογραφίες: Εurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ