«Κλείνει» τέσσερα χρόνια λειτουργίας το Μουσείο της Ακρόπολης - iefimerida.gr

«Κλείνει» τέσσερα χρόνια λειτουργίας το Μουσείο της Ακρόπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου το Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, με μειωμένη είσοδο καθώς γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του.

Την ημέρα αυτή, η είσοδος θα κοστίζει τρία ευρώ ενώ τις ίδιες ώρες θα είναι ανοιχτό και το εστιατόριό του.

Οι επισκέπτες του μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μαζί με τους αρχαιολόγους-φροντιστές κρυφές ιστορίες των σωζόμενων λίθων της ζωφόρου, με τη βοήθεια τρισδιάστατων παρουσιάσεων σε ειδικές οθόνες που θα τοποθετηθούν στην αίθουσα του Παρθενώνα.

Το ίδιο βράδυ, στις 9, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων θα πλαισιώσει μουσικά την περιήγηση των επισκεπτών στον προαύλιο χώρο, προτείνοντας ένα μουσικό ταξίδι σε γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από το παγκόσμιο ρεπερτόριο για μπάντα.

Παράλληλα, το μουσείο θα ξεκινήσει στα πωλητήριά του τη διάθεση δύο επετειακών αντιγράφων γλυπτών, την κεφαλή του Ποσειδώνα και της Άρτεμης από την ανατολική ζωφόρο του Παρθενώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ