Μέση... δαχτυλίδι: Δείτε τη γυναίκα που κοιμάται επί τρία χρόνια με κορσέ για να «συρρικνωθεί» [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέση... δαχτυλίδι: Δείτε τη γυναίκα που κοιμάται επί τρία χρόνια με κορσέ για να «συρρικνωθεί» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και στον ύπνο της φοράει κορσέ η 24χρονη Michele Kobke από το Βερολίνο για να αποκτήσει μέση δαχτυλίδι με αποτέλεσμα μέσα σε τρία χρόνια να μικρύνει τη μέση της από τα 64 στα 40 εκατοστά.

Μάλιστα, παρότι έχει πλέον μέση μικρότερη ακόμα κι από τα μοντέλα, η νεαρή Γερμανίδα λέει πως ελπίζει να «συρρικνωθεί» ακόμα περισσότερο με στόχο να αποκτήσει μέση 38 εκατοστά.

Όσο μικρή κι αν είναι η μέση της Kobke, το ρεκόρ το κατέχει η Αμερικανίδα Cathie Jung με μέση 38 εκατοστών.

Συγκριτικά, η μέση Βρετανίδα, αναφέρει η Daily Mail, έχει μέση 84,9 εκατοστών κατά μέσο όρο, που αντιστοιχεί σε μέγεθος 14 στα ρούχα.

Ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν πως η μέση άνω των 80 εκατοστών μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, μεταξύ άλλων σε καρδιαγγειακές παθήσεις.

Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν πως σχεδόν το 57% των Βρετανίδων έχουν μεγαλύτερη μέση από το όριο υγείας που θέτουν οι ειδικοί.

Η ίδια η Kobke πιστεύει πάντως πως έχει την τέλεια θηλυκή φιγούρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ