«Εξω φρενών έγινε η Μαντόνα επειδή δεν ήθελα να την π#δ#ξ$», δηλώνει θρυλικός κιθαρίστας - iefimerida.gr

«Εξω φρενών έγινε η Μαντόνα επειδή δεν ήθελα να την π#δ#ξ$», δηλώνει θρυλικός κιθαρίστας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ξεχασμένο επεισόδιο από τα 80s, χαρακτηριστικό της εγωμανίας της Μαντόνα, φέρνει στην επιφάνεια ο Νάιλ Ρότζερς, διάσημος κιθαρίστας που συμμετέχει στο νέο χιτ των Daft Punk με τίτλο Get Lucky.

«Στεκόμουν στο ασανσέρ οπότε με πλησιάζει και μου λέει 'Γιατί δεν θέλεις να με πηδήξεις;'. Απορούσε γιατί δεν της είχα κάνει πρόταση. Δεν μπορούσε να το καταλάβει. Έλεγε συνέχεια 'Μα όλοι με θέλουν'». Αυτό δήλωσε ο -60χρονος πλέον- θρυλικός κιθαρίστας και παραγωγός (σ.σ. έχει συνεργαστεί με τους Diana Ross, David Bowie, Duran Duran) για την εποχή που ήταν παραγωγός στο Like a Virgin, το best seller άλμπουμ της Μαντόνα που πούλησε πάνω από 20.000.000 αντίτυπα.

Προσθέτοντας, σχετικά με τον λόγο που αρνήθηκε, ότι «Μια φορά είχα πέσει στο κρεβάτι με μια πανέμορφη τραγουδίστρια με την οποία δούλευα μαζί. Ήταν μεγάλο λάθος μου. Από τότε δεν το έχω επαναλάβει ποτέ».

«Εξω φρενών έγινε η Μαντόνα επειδή δεν ήθελα να την π#δ#ξ$», δηλώνει θρυλικός κιθαρίστας | iefimerida.gr 0

Αυτή τη στιγμή οι δυο καλλιτέχνες παραμένουν στενοί φίλοι, με τον Ρότζερς να δηλώνει πως «έχουμε γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Έχω έρθει πιο κοντά με τη Μαντόνα από ό,τι με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα με την οποία δεν είχα ρομαντική σχέση. Και το ήξερα ότι θα γίνει σουπερστάρ από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα».

Μάλιστα σε εκείνη οφείλει ότι, εδώ και 25 χρόνια, δεν έχει ακουμπήσει ναρκωτικά ή αλκοόλ: «Λιποθύμησα κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της (γινόταν 38). Οπότε με πήρε σπίτι της και με φρόντισε. Ήταν η πιο ντροπιαστική νύχτα της ζωής μου. Από τότε δεν έχω πιει ή πάρει ναρκωτικά ξανά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ daft punk Μαντόνα Like a Virgin Νάιλ Ρότζερς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ