Ρουπακιώτης: Δεν κινδυνεύει η θέση μου στην κυβέρνηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρουπακιώτης: Δεν κινδυνεύει η θέση μου στην κυβέρνηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανή θεωρεί την παραμονή του στον υπουργικό θώκο ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος σε συνέντευξη του τόνισε πως δεν κινδυνεύει η θέση του στην κυβέρνηση, ενώ μιλώντας για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, επανέλαβε ότι το έφερε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης.

Ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε πως η συμμετοχή του στην κυβέρνηση είναι «ένας αγώνας που πρέπει να διεκπεραιώσεις», ενώ επεσήμανε πως «ο καθένας μετριέται με τις δράσεις του και όχι με τα λόγια του».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως «δεν κάνουμε τίποτα αν δεν ενημερώσουμε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς των κομμάτων» και συμπλήρωσε ότι «ο κάθε υπουργός δίνει τις δικές του αποχρώσεις στον λόγο του και στο σχέδιο του. Έτσι υπάρχει μια διαφορετικότητα η οποία εκπορεύεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης», ενώ κλείνοντας επανέλαβε ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ήλθε από τον υφυπουργό κ. Καραγκούνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ