Το βιβλίο μαγειρικής με την απόλυτα και κυριολεκτικά ισορροπημένη διατροφή [εικόνες] - iefimerida.gr

Το βιβλίο μαγειρικής με την απόλυτα και κυριολεκτικά ισορροπημένη διατροφή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίτσα μαργαρίτα, μηλόπιτα, σολωμός. Πεντανόστιμες και πλήρως ισορροπημένες δημιουργίες φτιαγμένες όχι από κάποιον σεφ ή έστω διατροφολόγο, αλλά από μια στυλίστρια. Την Ελενα Μόρα που είχε την υπομονή να κάνει τα συστατικά των συνταγών να στέκονται, να ακροβατούν σαν μέλη μπαλέτου.

Τόσο αρμονικά που να σε κάνουν να πιστεύεις πως η φωτογράφος Κάρστεν Βέγκενερ έχει χρησιμοποιήσει το photoshop για να φτιάξει τις εικόνες που περιέχονται στο βιβλίο Ricettario: A Balanced Diet. Δηλαδή, Συνταγές: Μια ισορροπημένη δίαιτα.

Η φωτογραφική λήψη της κάθε μίας συνταγής διήρκεσε ούτε λίγο ούτε πολύ 12 ώρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα η στυλίστρια έπρεπε να βρει τον τρόπο που θα στηθούν τα υλικά της συνταγής, διότι μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για βιβλίο μαγειρικής, κι έπειτα να καταφέρει να τα στερεώσει. Το βούτυρο πάνω σε κουτάλι στην άλλη άκρη του οποίου η ζάχαρη συγκρατεί ένα μπαστουνάκι κανέλας κι όλα αυτά να ισορροπούν πάνω σε ένα μπουκάλι γάλα. Εύκολο; Για δοκιμάστε το όταν φτιάχνετε μηλόπιτα. Ειδάλλως αρκεστείτε τις φωτογραφίες.

Το βιβλίο μαγειρικής με την απόλυτα και κυριολεκτικά ισορροπημένη διατροφή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το βιβλίο μαγειρικής με την απόλυτα και κυριολεκτικά ισορροπημένη διατροφή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το βιβλίο μαγειρικής με την απόλυτα και κυριολεκτικά ισορροπημένη διατροφή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ