Ο παντοδύναμος Πούτιν «τρέμει σαν το ψάρι» την ώρα που ανακοινώνει το διαζύγιό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο παντοδύναμος Πούτιν «τρέμει σαν το ψάρι» την ώρα που ανακοινώνει το διαζύγιό του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος πήραν οι απορίες και τα σενάρια που αφορούσαν τη σύζυγο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουντμίλα. Γιατί το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω της τηλεόρασης την απόφασή του να χωρίσει.

Τον τελευταίο καιρό είχε... φουντώσει η περιέργεια, ακόμη και στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, για το τι συνέβαινε με την σύζυγο του Ρώσου προέδρου. Από το 2008 η πρόεδρος του Ρώσου προέδρου εμφανιζόταν σπάνια και για αυτό το λόγο γίνονταν πολλές υποθέσεις.

Τα σενάρια για τους λόγους της εξαφάνισής της ποίκιλαν. Από προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετώπιζε η ίδια, μέχρι τον... εγκλεισμό της σε μοναστήρι από τον Πούτιν προκειμένου να μην προκληθεί σκάνδαλο για τη φημολογούμενη σχέση του με την εκρηκτική πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έκανε σήμερα την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση από την έναρξη της νέας προεδρικής θητείας του Πούτιν, το Μάιο του 2012, όταν παρακολούθησαν μία παράσταση μπαλέτου. Οταν έπεσε η αυλαία ανακοίνωσαν πως το ίδιο θα συμβεί και με το γάμο τους. Το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Στη συνέντευξή τους στην κρατική τηλεόραση, όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν αληθεύουν οι φήμες για το χωρισμό τους ο Πούτιν απάντησε: «Ναι, έτσι είναι. Ηταν μια κοινή απόφαση». Δίπλα του η Λουντμίλα επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του. «Ο γάμος μας τελείωσε επειδή ουσιαστικά δεν βλεπόμασταν πια. Ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς έχει ριχτεί στη δουλειά, οι κόρες μας μεγάλωσαν, η καθεμιά ζει τη ζωή της. Αποδείχτηκε ότι ο καθένας έχει τη ζωή του και εμένα δεν μου αρέσει η δημοσιότητα», σχολίασε από την πλευρά της.

«Ολη μου η δραστηριότητα, όλη η δουλειά μου συνδέεται με τη δημόσια ζωή. Αυτό αρέσει σε κάποιους και σε άλλους όχι. ΌΟμως υπάρχουν άνθρωποι που ουσιαστικά δεν είναι συμβατοί με κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε ο 60χρονος πρόεδρος της Ρωσίας, πλέκοντας το εγκώμιο της πρώην πλέον συζύγου του. «Θα παραμείνουμε πάντα πολύ κοντά με τη Λιουντμίλα. Είμαι σίγουρος. Για πάντα», πρόσθεσε και η Λουντμίλα τον επιβεβαίωσε. «Εχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς επειδή με στήριξε μέχρι σήμερα, όπως και τα παιδιά. Ανησυχεί πολύ για τα παιδιά και εκείνες το αισθάνονται», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ