Ρωσία: Γιατί εξαφανίστηκε η σύζυγος του Πούτιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρωσία: Γιατί εξαφανίστηκε η σύζυγος του Πούτιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον προσεχή Ιούλιο θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια γάμου τους. Ωστόσο η Λουντμίλα και ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχουν εμφανιστεί μαζί δημόσια εδώ και ένα χρόνο. Τα σενάρια οργιάζουν και το θέμα απασχολεί όλο και περισσότερο τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου.

Καμία εξήγηση δεν έδωσε το Κρεμλίνο για τα γενέθλια της Λουντμίλα τον περασμένο Ιανουάριο τα οποία για πρώτη φορά δεν γιορτάστηκαν φέτος. Ο Πούτιν πήγε για σκι με τον εργένη πρωθυπουργό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Μόνο ένα tweet του Τσετσένου προέδρου Καντίροφ έδινε ευχές στην «πρώτη κυρία» της Ρωσίας για τα γενέθλιά της.

Το πιο παράδοξο για το κορυφαίο ζευγάρι της Ρωσίας είναι ότι καμία πληροφορία δεν υπάρχει και για τις δύο κόρες Μαρία και Γεκατερίνα, 27 και 28 ετών, οι οποίες δεν έχουν δώσει ποτέ συνέντευξη, δεν υπάρχουν ειδήσεις για τη ζωή τους και κανείς δεν γνωρίζει πού διαμένουν.

Επισήμως ο ρώσος πρόεδρος έχει εξαιρετικά βεβαρυμένο πρόγραμμα και γι'αυτό δεν έχει χρόνο για εμφανίσεις με τη σύζυγό του. «Για τους δυτικούς αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά για τους Ρώσους είναι εντελώς φυσικό» εξηγούσε η Ολγα Κριστανόφσκαγια στον Guardian τον Φεβρουάριο του 2012.

Αυτό το κλίμα σιωπής δίνει τροφή στις πιο τρελές υποθέσεις: Η Λουντμίλα, σε κατάθλιψη, ζει φυλακισμένη σε ένα από τα σπίτια του συζύγου της στα σύνορα της Εσθονίας. Αλλο σενάριο αναφέρει ότι ο Πούτιν την έκλεισε σε μοναστήρι για να αποφύγει το σκάνδαλο με την σχέση που υποτίθεται ότι έχει με την Αλίνα Καμπάγιεβα ή και άλλες. Ενα διαζύγιο στην κορυφή του κράτους δεν θα άρεσε στους ορθόδοξους ψηφοφόρους του Πούτιν, αναφέρουν οι Times.

H υποτιθέμενη πέτρα του σκανδάλου Αλίνα Καμπάγιεβα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ