Μουρίνιο: Ο Ρονάλντο είναι «ξερόλας» - iefimerida.gr

Μουρίνιο: Ο Ρονάλντο είναι «ξερόλας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε σε συνέντευξή του ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδιτης Ζοζέ Μουρίνιο λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από ότι φαίνεται μάλιστα οι φήμες που τους ήθελαν να μην τα «βρίσκουν» στη συνεργασία τους τα τελευταία τρία χρόνια ήταν αληθινές.

Ο Μουρίνιο μπορεί να έφυγε αλλά δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον συμπατριώτη του, «ξερόλα».

«Ο Ρονάλντο πραγματοποίησε τρεις εκπληκτικές σεζόν με εμένα στον πάγκο. Δεν ξέρω αν ήταν οι καλύτερες στην καριέρα του γιατί τα είχε πάει περίφημα και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω όμως ότι από τεχνικής άποψης του βρήκαμε την κατάλληλη θέση να αγωνίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική από τον προπονητή του, ίσως γιατί νομίζει πως τα ξέρει όλα και θεωρεί πως ο προπονητής του δεν μπορεί να τον βελτιώσει περισσότερο.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ