Ο Δένδιας κάνει νυχτερινές «περιπολίες» στην Αθήνα και ελέγχει τα μπλόκα των αστυνομικών - iefimerida.gr

Ο Δένδιας κάνει νυχτερινές «περιπολίες» στην Αθήνα και ελέγχει τα μπλόκα των αστυνομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με υπερβάλλοντα ζήλο φαίνεται πως ασκεί τα καθήκοντα του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται ότι με συνοδεία μόνο τον ένοπλο οδηγό του κάνει προσωπικές «περιπολίες» σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας, προκειμένου να ελέγξει εάν οι αστυνομικοί που έχουν νυχτερινή περιπολία σε περιοχές του κέντρου εκτελούν στο ακέραιο τις εντολές που έχουν λάβει από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η Espresso, ο κ. Δένδιας κάθε βράδυ όταν φεύγει από το γραφείο του για να πάει στην κατοικία του, παρεκκλίνει από τον δρόμο του και κάνει «βόλτες» στους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστώσει εάν η αστυνομική παρουσία είναι έντονη στις περιοχές που έχουν καταγραφεί υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ένα περιστατικό σύμφωνα με το οποίο κατά την διάρκεια «περιπολίας» του κ. Δένδια στον Αγιο Παντελεήμονα, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν αντιλήφθηκαν ότι ήταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως και του έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, ενώ πήρα τις προβλεπόμενες αποστάσεις από το αυτοκίνητο και είχαν το χέρι στη λαβή του όπλου. Μόλις τέλειωσαν τον έλεγχο και κατάλαβαν πως ο επιβάτης ήταν ο κ. Δένδιας, «πάγωσαν» προς στιγμή. Ωστόσο, ο υπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τους έδωσε τα συγχαρητήρια του, καθώς είχαν εκτελέσει τα καθήκοντα τους υποδειγματικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ