Το απίστευτο σώμα του 70χρονου Τζέφρι Λάιφ με τους μύες 20χρονου αθλητή [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Το απίστευτο σώμα του 70χρονου Τζέφρι Λάιφ με τους μύες 20χρονου αθλητή [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν τον δει κανείς από το λαιμό και πάνω, η εντύπωση που αποκομίζει είναι εκείνη ενός τυπικού 70χρονου άντρα. Από το λαιμό και κάτω όμως όλα αλλάζουν άρδην, καθότι ο Δρ. Τζέφρι Λάιφ διαθέτει κορμί 20χρονου μπόντι μπίλντερ.

Μέχρι τα εξήντα, ο Δρ. Λάιφ βίωνε τη φρικτή πραγματικότητα του γήρατος σε όλο της το μεγαλείο:υπέρβαρος, αγύμναστος, οριακή περίπτωση διαβητικού. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να επιφέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή του: ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, έχασε πολύ περιττό βάρος, βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση, αλλά μέχρι εκεί, καθότι η ηλικία του δεν του επέτρεπε περαιτέρω ανάπτυξη του μυικού του συστήματος.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως ανδρόπαυση και συνδέεται με τη – φυσική κατά τη γήρανση – σταδιακή μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στον οργανισμό, πράγμα που τον ώθησε να ξεκινήσει ειδική θεραπεία με χορήγηση τεστοστερόνης, συνοδευόμενη πάντα από δίαιτα και σκληρή γυμναστική.

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε, παρά τους κινδύνους τους οποίους επισημαίνουν οι γιατροί αναφορικά με τις επιπτώσεις της χορήγησης τεστοστερόνης στον οργανισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ