Λοβέρδος: Να γυρίσουν στη Δημοκρατική Παράταξη όσοι απογοητεύτηκαν και την εγκατέλειψαν - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Να γυρίσουν στη Δημοκρατική Παράταξη όσοι απογοητεύτηκαν και την εγκατέλειψαν

Λοβέρδος: Να γυρίσουν στη Δημοκρατική Παράταξη όσοι απογοητεύτηκαν και την εγκατ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ανάγκη επανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Παράταξης επεσήμανε ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος τονίζοντας ότι θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα και όχι «να μοιράζουμε μομφές και ύβρεις».

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συνδιάσκεψη του πολιτικού του μηχανισμού στο Ηράκλειο ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε τον κίνδυνο η Δημοκρατική Παράταξη να πέσει σε ανυποληψία και για το λόγο αυτό τόνισε ότι πρέπει να «ριχτούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο και να επανασυγκροτήσουμε τη Δημοκρατική Παράταξη».

«Θα πρέπει λοιπόν να βάλουμε τα δυνατά μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα κι όχι να μοιράζουμε μομφές και ύβρεις, νομίζοντας ότι κάτι κάνουμε» πρόσθεσε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» τονίζοντας πως ο αγώνας αυτός δεν θα έχει περιθώριο επιτυχίας «αν μέναμε αδρανείς και δεν κάναμε την αποφασιστική, τη ριζοσπαστική ρήξη με το παρελθόν».

«Θα απασχολούμασταν, π.χ., σήμερα με το σχέδιο νόμου για το ρατσισμό, δηλαδή με θέματα σοβαρά μεν στην πράξη, αλλά σχεδόν μικρά ως προς τη νομοθετική τους αντιμετώπιση, για να κάνουμε πολιτικά παιχνίδια, που τελικά μόνο τα άκρα συμφέρουν. Θα ασχολούμασταν δηλαδή με πολιτικά προσχήματα, εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτούς που μόνο με προσχήματα πολιτικής ασχολούνται, αφού τους λείπει η στρατηγική και η τακτική, θα ασχολούμασταν λοιπόν με πολιτικά προσχήματα, αντί να αγωνιζόμαστε για τις αναγκαίες, σαφείς και συγκεκριμένες λύσεις, για τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας, καθώς και για την ανάδειξη των νέων προσώπων», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Λοβέρδος.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ