Μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια στην Αθήνα - iefimerida.gr

Μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια στην Αθήνα

Μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις επιθέσεις με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια σημειώθηκαν από τα ξημερώματα στην Αθήνα. Λίγο μετά τις 8 το πρωί σημειώθηκε έκρηξη στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μιχαλακοπούλου 27, στα Ιλίσια, όπου βρίσκεται το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργου Σούρλα, με μια γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Στις 03:05 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη στις στην οδό Αεροπόρου Παπαναστασίου, στο Γουδί, που στεγάζεται η Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 2 πυροσβεστικά οχήματα με 7 πυροσβέστες, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν, μιας και δεν δημιουργήθηκε εστία φωτιάς.

Οι τρίτη επίθεση έγινε και πάλι με γκαζάκια στην είσοδο των γραφείων του ΙΟΒΕ στην οδό Τσάμη Καρατάση στον Νεο Κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ