Συνέλαβαν μουσουλμάνο που σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνα] - iefimerida.gr

Συνέλαβαν μουσουλμάνο που σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν 30χρονο Ιρλανδό μουσουλμάνο, ο οποίος ομολόγησε ότι μια μέρα μετά τη δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκπι στο Λονδίνο, σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρίγκιπα Χάρι, έχει στα χέρια της η βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο Αφράμ Ισλάμ ο οποίος είναι Ιρλανδός πολίτης που έχει ασπαστεί το Ισλάμ ομολόγησε ότι σκόπευε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο απαγωγής και δολοφονίας του πρίγκιπα Χάρι μια μέρα μετά την άγρια δολοφονία στο κέντρο του Λονδίνου που συγκλόνισε τον κόσμο.

Η βρετανική αντιτρομοκρατική, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τον έβαλε στο... μάτι καθώς χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή του σπιτιού του για να περιηγείται σε ιστοσελίδες που εξηγούσαν πώς να διοργανώσει κανείς μια απαγωγή, αλλά και πως γίνεται να αγοράσει όπλα μέσω ίντερνετ.

Συνέλαβαν μουσουλμάνο που σχεδίαζε να δολοφονήσει τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ