Στέλνουν ραβασάκια για τέλη κυκλοφορίας σε φορολογούμενους που δεν έχουν πλέον ΙΧ - iefimerida.gr

Στέλνουν ραβασάκια για τέλη κυκλοφορίας σε φορολογούμενους που δεν έχουν πλέον ΙΧ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται τα τραγελαφικά περιστατικά στις κατά τόπους εφορίες, καθώς καταγράφονται όλο και περισσότερα περιστατικά σύμφωνα με τα οποία αποστέλλονται ειδοποιητήρια για εξόφληση οφειλών σε αυτοκίνητα σε πολίτες οι οποίοι δεν τα κατέχουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ημερησία πρόσφατα Eφορία έστειλε σε έναν φορολογούμενο ειδοποίηση στην οποία τον καλεί να εξοφλήσει Τέλη Κυκλοφορίας για όχημα τα έτη 1996 και 1997. Το παράδοξο της όλης υπόθεσης ωστόσο, είναι ότι όπως καταγγέλει ο εν λόγω πολίτης δεν είχε το αυτοκίνητο τις συγκεκριμένες χρονιές, καθώς το αγόρασε το 2000, επομένως δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις οφειλές του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Ομως το θέμα έχει και συνέχεια καθώς από την εφορία προειδοποιούν τον καταναλωτή που απέστειλαν την ειδοποίηση οφειλής πως έχει στη διάθεσή του 5 ημέρες από την κοινοποίηση της ειδοποίησης για να αποδείξει τον λόγο που δεν θα πληρώσει τα «οφειλόμενα» Τέλη Κυκλοφορίας, ενώ σε περίπτωση που δεν προσέλθει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να πληρώσει τα Τέλη Κυκλοφορίας για το όχημα μαζί με το προβλεπόμενο πρόστιμο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ