Ανατριχιαστικές και αρρωστημένες λεπτομέρειες από τη δράση του δράκου των Πετραλώνων - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικές και αρρωστημένες λεπτομέρειες από τη δράση του δράκου των Πετραλώνων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η φρίκη από τη δράση του 40χρονου παιδεραστή που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα ενώ προσποιούνταν τον αστυνομικό σε ένα κοριτσάκι 11 ετών στην προσπάθειά του να το βιάσει. Ο κατά συρροή παιδόφιλος απολογείται στον 10ο τακτικό ανακριτή και δείχνει αμετανόητος, αφού είπε αναφερόμενος στα θύματά του ότι «δεν τις θυμάμαι όλες».

Μάλιστα οι λεπτομέρειες που έδωσε κατά την κατάθεσή του προκαλούν φρίκη. Ο 40χρονος δράκος υπέβαλε τα ανήλικα θύματά του αρχικά σε «σωματικό έλεγχο», στη συνέχεια τα έγδυνε και αφού τα έβαζε να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις του στη συνέχεια έκλεβε ό,τι πολύτιμο είχαν πάνω τους ή στα σπίτια τους.

Ο δράστης, προσποιούμενος τον αστυνομικό αιφνιδίαζε τα θύματα και έμπαινε στα σπίτια τους, ενώ αυτά ήταν μόνα. Αφού ολοκλήρωνε τις ασελγείς πράξεις του στη συνέχεια έψαχνε τα σπίτια και άρπαζε χρυσαφικά, μετρητά και κινητά τηλέφωνα.

Εως τώρα υπάρχουν καταγγελίες για 21 επιθέσεις σε κοριτσάκια 8-14 ετών. Ο δράστης σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιούσε δύο μηχανάκια, τα οποία εντοπίστηκαν από κάμερες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν δύο φορές, είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών κάτω των 12 ετών, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος και συνέχιζε ανενόχλητος τη φρικιαστική δράση του. Μάλιστα προσπαθούσε να πείσει πως αυτός ήταν το θύμα.

Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος,

Εως τώρα πάντως δεν έχει ακόμη δοθεί εισαγγελική άδεια για τη δημοσίευση των στοιχείων του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ