Στον ανακριτή ο «δράκος των Πετραλώνων» - Θα προσπαθήσει πάλι να ξεφύγει - iefimerida.gr

Στον ανακριτή ο «δράκος των Πετραλώνων» - Θα προσπαθήσει πάλι να ξεφύγει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» από τη δράση του «δράκου των Πετραλώνων», ο οποίος έως τώρα έχει καταφέρει να ξεγελάσει την ελληνική δικαιοσύνη δύο φορές, ακόμα και την ίδια τη σύζυγό του.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί για τις αρρωστημένες πράξεις του, καθώς φέρεται να έχει επιτεθεί σε 21 ανήλικα κορίτσια, με την ΕΛ.ΑΣ ωστόσο να επισημαίνει ότι η δράση του είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά τα θύματά του δεν προχώρησαν σε καταγγελία.

Μάλιστα οι αρχές κάθε φορά που ερχόταν στο φως υπόθεση επίθεσης σε ανήλικο, αναζητούσαν τον 40χρονο, ο οποίος όμως είχε καταφέρει να κρύψει καλά τα ίχνη του και η αστυνομία δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Ετσι δρούσε ο «δράκος των Πετραλώνων»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο «δράκος» περίμενε έξω από τα σχολεία και εντόπιζε τον στόχο του. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικός και διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια και τα οδηγούσε σε απόμερο σημείο, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εναντίον τους.

Τουλάχιστον 21 θύματα κατά την τελευταία 5ετία έχει καταφέρει να κακοποιήσει με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα ο διεστραμμένος άνδρας, φρόντιζε να καλύπτει τα ίχνη του χρησιμοποιώντας διαφορετικές μοτοσικλέτες ή σκουτεράκια, καθώς και κράνη διαφορετικού χρώματος προκειμένου να καλύπτει το πρόσωπο του.

Φρίκη πάντως προκαλούν οι αποκαλύψεις πως σε κάποιες περιπτώσεις, αφού ολοκλήρωνε το αρρωστημένο έργο του, αφαιρούσε από τα άτυχα παιδιά τα εσώρουχά τους και τα έπαιρνε μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ