«Μετά την 11η Σεπτεμβρίου έπεσα στην κατάθλιψη και την βότκα», αποκαλύπτει ο Μπιλι Τζόελ - iefimerida.gr

«Μετά την 11η Σεπτεμβρίου έπεσα στην κατάθλιψη και την βότκα», αποκαλύπτει ο Μπιλι Τζόελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την μακροχρόνια μάχη του με την κατάθλιψη και το αλκοόλ μίλησε ο 64χρονος Μπίλι Τζόελ στους New York Times.

«Ήμουν σε μια πνευματική ομίχλη και αυτό δεν έχει να κάνει με το αλκοόλ. Δεν ήμουν καλά στα μυαλά μου. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου έπεσα σε μια βαριά κατάθλιψη από την οποία ούτε εγώ ξέρω πως κατάφερα να ξεφύγω. Το ποτό το χρησιμοποιούσα απλά ως φάρμακο». Αυτό δήλωσε στους New York Times ο θρυλικός τραγουδιστής (που έχει μπει σε κλινική αποτοξίνωσης το 2002 και το 2005) για τον πραγματικό λόγο που είχε προκαλέσει τρία αυτοκινητιστικά ατυχήματα στην σειρά.

Προσθέτοντας πως «Υπήρχε και ένας χωρισμός από μια σχέση μου εκείνη την περίοδο. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι με πλήγωνε το να βλέπω για το τι είναι ικανός ο άνθρωπος».

Συγκεκριμένα για το αλκοόλ (σ.σ. πλέον πίνει ένα ποτήρι κρασί με το δείπνο του) αποκάλυψε πως «Ξεκίνησα με ουίσκι και, όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν, το γύρισα στην βότκα. Την έπινα σε σφηνάκια ή με κάτι άλλο μαζί. Πλέον δεν μπορώ να την μυρίσω καν. Η μυρωδιά με αηδιάζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ