Ελληνας ηθοποιός μιλάει για τον αλκοολισμό: Κοιμόμουν 2 ώρες την ημέρα και ήμουν συνέχεια λιώμα - iefimerida.gr

Ελληνας ηθοποιός μιλάει για τον αλκοολισμό: Κοιμόμουν 2 ώρες την ημέρα και ήμουν συνέχεια λιώμα

Ελληνας ηθοποιός μιλάει για τον αλκοολισμό: Κοιμόμουν 2 ώρες την ημέρα και ήμουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τραγικές στιγμές που περνούσε παλεύοντας με τον αλκοολισμό αποκαλύπτει γνωστός Ελληνας ηθοποιός, περιγράφοντας με λεπτομέρεια τις τελευταίες του ημέρες προτού αποφασίσει να καταφύγει στους Ανώνυμους Αλκοολικούς.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας στην εφημερίδα Real, αποκάλυψε τις τραγικές επιπτώσεις που είχε η εξάρτησή του από το αλκοόλ τόσο στη ζωή και την υγεία του όσο και στην καριέρα του.

«Τις τελευταίες σαράντα ημέρες, πριν κόψω οριστικά το ποτό, έχασα απολύτως τον έλεγχο και είχα φτάσει στο εξής σημείο: κοιμόμουν μόνο για μια - δυο ώρες το εικοσιτετράωρο και όλη μέρα έπινα» λέει ο Θοδωρής Αθερίδης και συνεχίζει «Επί σαράντα μερόνυχτα, έπεφτα το βράδυ λιώμα στις δύο και στις τέσσερις τα ξημερώματα ξυπνούσα από τους πόνους και έτρεχα να ξαναπιώ. Το συκώτι μου είχε φρικάρει. Κι εγώ κόντευα να τρελαθώ από την έλλειψη ύπνου. Τότε με κυρίευσε τρόμος ολικός. Κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε πολύ άσχημα με την πάρτη μου, διότι επί ενάμισο μήνα, εάν δεν ήμουν επί 24 ώρες πιωμένος, δεν μπορούσα να υπάρξω. Είπα πως δεν γίνεται αυτό και πήγα να ζητήσω βοήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ