Αλαβάνος: Απέτυχα με τον Αλέξη Τσίπρα - Εχουμε ρήξη «κουλτούρας» - iefimerida.gr

Αλαβάνος: Απέτυχα με τον Αλέξη Τσίπρα - Εχουμε ρήξη «κουλτούρας»

Αλαβάνος: Εχουμε ρήξη «κουλτούρας» με τον Αλέξη Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστική είναι η ρήξη στις σχέσεις του Αλέκου Αλαβάνου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς, λίγες ημέρες αφότου είχε δηλώσει ότι δεν θα στήριζε τέτοια κυβέρνηση, με νέα του παρέμβαση τονίζει ότι έχει και ιδεολογικές διαφορές με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Αλαβάνος ήταν εκείνος που αναβάθμισε τον Αλέξη Τσίπρα προ ετών και ετοίμασε το έδαφος για να αναλάβει εκείνος την ηγεσία του κόμματος, σήμερα δηλώνει ότι υπάρχουν και ιδεολογικές διαφορές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αγνωστος Μ» και στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο επικεφαλής του Σχεδίου Β δηλώνει ότι υπάρχει ρήξη κουλτούρας με τον Αλέξη Τσίπρα και προσθέτει: «Πρέπει να λες την αλήθεια. Αυτό που ήθελα εγώ δεν το πέτυχα, ήρθα σε σύγκρουση με το πολιτικό σύστημα πριν έρθει η κρίση».

Αναφορικά με τις προτάσεις του νέου πολιτικού φορέα Σχέδιο Β', ο Αλέκος Αλαβάνος αναφέρει ότι «αυτό που μετράει είναι τι πρόγραμμα και τι θέσεις παρουσιάζεις για αυτόν τον τόπο», ενώ σχολίασε ότι «η Αριστερά είναι στην κυβέρνηση» φωτογραφίζοντας τη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ