Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε μετά την σύλληψή της η 27χρονη σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε μετά την σύλληψή της η 27χρονη σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπόνγκ που πέταξε έξω από το παράθυρο του διαμερίσματός της στο Μανχάταν στάθηκε αφορμή για συλλάβουν οι αστυνομικοί την 27χρονη Αμάντα Μπάινς, πρώην σταρ του Nickelodeon. Αλλά ήταν το γεγονός ότι μιλούσε στον εαυτό της που τους ανάγκασε να την στείλουν στο ψυχιατρείο.

Για επείγουσα ψυχιατρική εκτίμηση στο Roosevelt Hospital έστειλαν οι αστυνομικοί την 27χρονη πριν την οδηγήσουν με χειροπέδες στο τμήμα με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης. Αιτία το μπονγκ που πέταξε έξω από το παράθυρό της, αδιαφορώντας στο κεφάλι ποιου περαστικού θα προσγειωθεί.

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε μετά την σύλληψή της η 27χρονη σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Όλα αυτά σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC News και του TMZ που επιμένουν ότι αυτή η σύλληψη ήταν δώρο εξ' ουρανού για ένα πρώην παιδί-σταρ που έχει δείξει πολλά δείγματα διαταραγμένης συμπεριφοράς τον τελευταίο χρόνο.

Ξεκινώντας από τις συλλήψεις της για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης που την ανάγκασαν να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στην Νέα Υόρκη.

Και συνεχίζοντας με φωτογραφίες με εσώρουχα που ποστάρει η ίδια (καθώς επίσης βίντεο όπου απλά κοιτάζει τον φακό και δεν μιλάει), γυμνές εμφανίσεις στους δημόσιους χώρους γυμναστηρίων και σολάριουμ και εκκεντρικές δηλώσεις.

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε μετά την σύλληψή της η 27χρονη σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο περιστατικό η Αμάντα άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς λέγοντας «Ξέρετε ποια είμαι εγώ;».

Ενώ, σύμφωνα με ένα τελευταίο update του Associated Press, όλα ξεκίνησαν όταν ο διαχειριστής την έπιασε να καπνίζει μαριχουάνα στο λόμπι της πολυκατοικίας και κάλεσε την αστυνομία.

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε μετά την σύλληψή της η 27χρονη σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBC TMZ Αμάντα Μπάινς Nickelodeon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ