Επιδειξιομανής σταρλετ εμφανίστηκε τσίτσιδη σε στούντιο μαυρίσματος [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιδειξιομανής σταρλετ εμφανίστηκε τσίτσιδη σε στούντιο μαυρίσματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς τσίτσιδη εμφανίστηκε μπροστά στους πελάτες του ινστιτούτου μαυρίσματος Beach Bum στην Νέα Υόρκη η Αμάντα Μπάινς (γνωστή ως συμπρωταγωνίστρια της Λόχαν στο Mean Girls). Ενώ στην συνέχεια πήγε και κλειδώθηκε στην τουαλέτα ενός μαγαζιού με cupcakes. Μια ακόμη στάση στον συνεχιζόμενο κατήφορο της.

«Βγήκε έξω στο γεμάτο σαλόνι αναμονής εντελώς γυμνή, ψάχνοντας για τα γυαλιά της. Και δεν έμοιαζε να την νοιάζει που την βλέπαμε όλοι. Όταν η receptionist της έδωσε τα γυαλιά της, επέστρεψε στον θάλαμο μαυρίσματος περπατώντας πολύ αργά, χαμογελώντας στους άντρες και χαϊδεύοντας με τα δάχτυλά της τον τοίχο καθώς προχωρούσε». Αυτό δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό InTouch. Επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι η 26χρονη ηθοποιός δεν είναι καθόλου στα καλά της.

Επιδειξιομανής σταρλετ εμφανίστηκε τσίτσιδη σε στούντιο μαυρίσματος [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, αμέσως μετά το ινστιτούτο μαυρίσματος, ο φακός του παπαράτσι την έπιασε να μπαίνει στο γειτονικό Little Cupcake Bake Shop, να παραγγέλνει ένα cupcake και μετά να πηγαίνει και να κλειδώνεται στην τουαλέτα. Με τους πελάτες και τους υπαλλήλους να βαράνε την πόρτα για να μπούνε μέσα.

Επιδειξιομανής σταρλετ εμφανίστηκε τσίτσιδη σε στούντιο μαυρίσματος [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Το συγκεκριμένο επεισόδιο επιδειξιμανίας έρχεται να προστεθεί σε ένα αντίστοιχο που συνέβη πριν από ένα μήνα στο γυμναστήριο Equinox στο West Hollywood, όταν η Αμάντα έβγαλε το t-shirt της και έμεινε μόνο με ένα μικροσκοπικό σουτιέν (που δεν κάλυπτε τις θηλές της) κατά την διάρκεια ενός μαθήματος αερόμπικ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ