Wall Street Journal: Για τους Koza Mostra το αλκοόλ και το φαγητό δεν ήταν δωρεάν - iefimerida.gr

Wall Street Journal: Για τους Koza Mostra το αλκοόλ και το φαγητό δεν ήταν δωρεάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα των χρημάτων που έπαιρναν κάθε ημέρα τα μέλη του συγκροτήματος Koza Mostra αλλά και το γεγονός πως οι συμμετέχοντες της Eurovision γύρισαν στην Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ, δεν έμεινε ασχολίαστο από την Wall Street Journal, η οποία σε δημοσίευμα της με τίτλο «Έλληνες τραγουδιστές έμαθαν ότι το αλκοόλ δεν είναι δωρεάν», σχολιάζει τις αναφορές για τα ελάχιστα χρήματα τα οποία πήρε το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Το δημοσίευμα, αναφέρεται στις αποκαλύψεις που έγιναν ότι το κάθε μέλος του συγκροτήματος είχε μόλις 15 ευρώ την ημέρα στη διάθεση του κατά την παραμονή τους στη Σουηδία, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα του φαγητού, ενώ αναφέρεται και στο γεγονός ότι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ.

Στη συνέχεια αναφέρει, πως «το ότι έκαναν επιτυχία με το τραγούδι "Alcohol is free", δεν σημαίνει ότι είχαν χρήματα για να το γιορτάσουν. Οι συνέπειες της εθνικής τους οικονομικής κρίσης έγιναν αισθητές στο τρελό ετήσιο πάρτι της μουσικής» και συνεχίζει με τις δηλώσεις του τραγουδιστή των Koza Mostra, Ηλία Κόζα, ο οποίος είπε: «Έπρεπε να πάρουμε υπεραστικό λεωφορείο για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη» και «είχαμε πέντε ευρώ στην τσέπη, όταν πήγαμε στη Σουηδία».

Το δημοσίευμα δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας, ως μια «από τις καλύτερες εμφανίσεις» της χώρας στην Eurovision.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ