Εκδήλωση για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη - iefimerida.gr

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη διοργανώνουν η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αννυ Ποδηματά και το Κέντρο Πολιτικού Προβληματισμού «Μιχάλης Παπαγιαννάκης».

Η εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο «Είναι εφικτή μια προοδευτική εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα και την Ευρώπη;» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 στην αίθουσα ASP 5E2 του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 18:45.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η έκδοση «Για μια Δημοκρατική και Οικολογική Αριστερά» από τους συγγραφείς Νίκο Χριστοδουλάκη, πρώην υπουργό και Καθηγητή, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ξενοφώντα Γιαταγάνα, πρ. Νομικό Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιάννη Σακιώτη, Πολιτικό Επιστήμονα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμμετέχει ο Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συντονίζει ο επιμελητής της έκδοσης Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Περιβαλλοντολόγος-Συγγραφέας

Το βιβλίο είναι το πρώτο μιας σειράς εκδόσεων, υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτικού Προβληματισμού «Μιχάλης Παπαγιαννάκης» και φιλοδοξεί να συμβάλει στην παραγωγή μιας σύγχρονης πολιτικής θεωρίας απαλλαγμένης από δογματισμούς και στερεότυπα και εν τέλει στη δημιουργία ενός νέου υποδείγματος για μια προοδευτική αριστερή πολιτική και διακυβέρνηση στην Ευρώπη, όραμα για το οποίο με σθένος εργάστηκε και ο ίδιος ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης, ως πολιτικό στέλεχος και Ευρωβουλευτής. Στο βιβλίο γράφουν οι Νίκος Αλιβιζάτος, Ξενοφών Γιαταγάνας, Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Δημήτρης Ιμπραήμ, Στάθης Κουρνιώτης, Σάκης Κουρουζίδης, Λεωνίδας Λουλούδης, Μάνος Ματσαγγάνης, Δημήτρης Οικονόμου, Βασίλης Πεσμαζόγλου, Γιάννης Σακιώτης, Δήμος Τσαντίλης και Νίκος Χριστοδουλάκης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πλέθρον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ