Εγραψαν ιστορία- Πώς η φιλαρμονική του Μονάχου ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγραψαν ιστορία- Πώς η φιλαρμονική του Μονάχου ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όλη της τη δύναμη και την... πρωτοτυπία ευχήθηκε η φιλαρμονική ορχήστρα του Μονάχου να επιστέψει η Μπαγερν θριαμβεύτρια από τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο.

Υπό τις οδηγίες του Αμερικάνου μαέστρου, Λόριν Μάαζελ που φορούσε την φανέλα της Μπάγερν, εκτέλεσε έναν τραγούδι που ξεκινούσε με τον εθνικό ύμνο της Μεγάλης Βρετανίας και κατέληγε στον ύμνο του Champions League.

«H Mπάγερν Μονάχου καταφτάνει δυνατότερη από ποτέ στο δρόμο για τον μεγάλο τίτλο. Στέφεται πρωταθλήτρια κάθε φορά νωρίτερα από όλους. Σβάινσταϊγερ, Μέλερ, Λαμπ, Ριμπερί...», ήταν κάποιοι από τους στίχους.

Η Μπάγερν μονάχου αγωνίζεται το Σάββατο 25 Μαίου στον τελικό τ και η φιλαρμονική ορχήστρα του Μονάχου θέλησε να πει «καλή επιτυχία» με τον δικό της τρόπο στους Βαυαρούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ