Ο Αλβέρτος διαψεύδει ότι έχει εραστή η γυναίκα του – Τι δήλωνε στην Ελλάδα η Σαρλίν τρεις μέρες πριν από το γάμο - iefimerida.gr

Ο Αλβέρτος διαψεύδει ότι έχει εραστή η γυναίκα του – Τι δήλωνε στην Ελλάδα η Σαρλίν τρεις μέρες πριν από το γάμο

sarlin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του Σαρλίν Γουίτστοκ είναι πολύ ευτυχισμένοι στο γάμο τους» γράφει η λακωνική ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι στο Μόντε Κάρλο μετά την αποκάλυψη για τη σχέση της Σαρλίν με διάσημο Νεοζηλανδό παίκτη του ράγκμπι.

Η πριγκίπισσα ήταν πάντα εξαιρετικά προσεκτική στις διατυπώσεις της για τον πρίγκιπα και μια από τις σπάνιες φορές που είχε αναφερθεί σε αυτόν ήταν τρεις μέρες πριν από το γάμο τους σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Βήμα» και στη Μαργαρίτα Σφέτσα. Οπως ανακαλεί σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος (που αναδημοσιεύει όλη τη συνέντευξη), η Σαρλίν είχε κάνει «ένα μάλλον διπλωματικό σχόλιο για το μνηστήρα της και το γάμο. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Αισθάνομαι ευλογημένη και πολύ τυχερή. Ο Αλβέρτος, ξέρετε, είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος. Γενναιόδωρος. Θα απολαύσω κάθε στιγμή στο πλευρό ενός άνδρα ο οποίος διακρίνεται όχι μόνο για τον ρομαντισμό και τις ευαισθησίες του, αλλά κυρίως για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ