Ποιος είναι ο εραστής με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχει αναστατώσει το Μόντε Κάρλο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο εραστής με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχει αναστατώσει το Μόντε Κάρλο [εικόνες]

gymnastis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρρενωπός παίκτης του ράγκμπι Byron Kelleher αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στο πριγκιπάτο του Μονακό μιας και οι φήμες τον θέλουν να έχει κλέψει την καρδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1976 στη Νέα Ζηλανδία, αφιερώθηκε από νωρίς στο αγαπημένο του άθλημα και διακρίθηκε σε αυτό αλλά έγινε ευρέως γνωστός από τη σχέση του με τη σταρ των πορνό ταινιών Kaylani Lei που έληξε το 2006.

Αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από τη χώρα του για αυτό και γρήγορα διακρίθηκε σε ομάδες του εξωτερικού. Μέχρι το 2011 αγωνιζόταν στη γαλλική Τουλούζ.

Το παράδοξο του φημολογούμενου ειδυλλίου δεν είναι άλλο από τη στενή του φιλία με το σύζυγο της πριγκίπισσας Σαρλίν. Μάλιστα ήταν ένας από τους υψηλούς καλεσμένους που έδωσαν το παρόν στο γάμο τους.

Μένει να αποδειχθεί αν όντως ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγους αποτελεί απλά ένα «συμβόλαιο» μεταξύ τους για να μην πληγεί η εικόνα του Αλβέρτου και αν όντως η πρώην κολυμβήτρια «έσπασε» κάποιον από τους όρους του, πέφτοντας στην αγκαλιά του αθλητή.

Ποιος είναι ο εραστής με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχει αναστατώσει το Μόντε Κάρλο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποιος είναι ο εραστής με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχει αναστατώσει το Μόντε Κάρλο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ποιος είναι ο εραστής με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχει αναστατώσει το Μόντε Κάρλο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ποιος είναι ο εραστής με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς που έχει αναστατώσει το Μόντε Κάρλο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ