«Λατρεύω τις ρυτίδες μου. Δεν πρόκειται να κάνω πλαστική», δηλώνει 41χρονη σταρ του Χόλιγουντ - iefimerida.gr

«Λατρεύω τις ρυτίδες μου. Δεν πρόκειται να κάνω πλαστική», δηλώνει 41χρονη σταρ του Χόλιγουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την απόφασή της να μην αφήσει το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου να την αγγίξει μίλησε η Γουινόνα Ράιντερ στην συνέντευξή της στα πλαίσια του τελευταίου τεύχους του Interview.

«Πήγα κατευθείαν από την φωτογράφηση για το Interview στην πρεμιέρα και είχα ακόμη πάνω μου όλο αυτό το make up. Τότε ήταν που γύρισε και μου είπε η φίλη μου ότι όλοι έλεγαν ότι έχω κάνει πλαστική. Κάτι που, πλέον, είναι συνηθισμένη πρακτική στα γυρίσματα». Αυτό δήλωσε η 41χρονη σταρ στο περιοδικό Interview.

Προσθέτοντας πως « Δεν λέω πως είναι κακό πράγμα. Απλά εγώ προσωπικά είμαι περήφανη για τις ρυτίδες που έχω στο μέτωπό μου. Και συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση όταν έρχονται και μου λένε, ακόμη και άγνωστοι, 'Μήπως θα έπρεπε να κάνεις κάτι για αυτό;'. Δεν βρίσκω τον λόγο».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η πάλαι ποτέ αγαπημένη του Τζόνι Ντεπ δεν δίστασε να μιλήσει και για μια δυσάρεστη εμπειρία που είχα στα πλαίσια μιας audition, όταν ήταν μόλις 15 ετών «Ήμασταν στην μέση της audition όταν ο casting director με σταμάτησε και μου είπε 'Άκου, παιδί. Δεν πρέπει να γίνεις ηθοποιός. Δεν είσαι αρκετά όμορφη. Γύρισε πίσω από εκεί που ήρθες και πήγαινε σχολείο. Δεν το έχεις. Αν και είναι ένδειξη του πόσο καλά με μεγάλωσαν οι γονείς μου ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν με συνέτριψε. Γιατί μου είχαν εμφυσήσει ότι ήταν πάντοτε πολύ πιο κουλ να ξεχωρίζεις και να είσαι μοναδική, παρά το να είσαι μια από το πλήθος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ