O Μπερίσα καλεί τους Αλβανούς που δουλεύουν στην Ελλάδα να επενδύσουν στην Αλβανία - iefimerida.gr

O Μπερίσα καλεί τους Αλβανούς που δουλεύουν στην Ελλάδα να επενδύσουν στην Αλβανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την υπόσχεση απαλλαγής από φόρους για ένα διάστημα 3 έως 5 ετών, ο Σαλί Μπερίσα καλεί τους Αλβανούς μετανάστες να επιστρέψουν «και να επενδύσουν τις οικονομίες τους» στη χώρα.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός προέβη στη δήλωση αυτή στη διάρκεια συνάντησης που είχε με μέλη της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή του Αργυροκάστρου, όπου εγκαινίασε ένα νέο οδικό άξονα που συνδέει ελληνικά χωριά με την πόλη του Αργυροκάστρου.

Χαιρέτισε μάλιστα στα ελληνικά τους κατοίκους χωριού, όπου διαβιούν μέλη της ελληνικής μειονότητας και παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τη στρατηγική του κόμματός του (Δημοκρατικό Κόμμα) ενόψει των εκλογών της 23ης Ιουνίου, ο Μπερίσα είπε: «Το πρόγραμμά μας παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης σε όλους, είναι εμπνευσμένο από εσάς, τις φιλοδοξίες σας για το κοινό ευρωπαϊκό όνειρο, ανεξάρτητα από την καταγωγή σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ