Bloomberg: Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο - iefimerida.gr

Bloomberg: Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο ανέκτησε ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, του οποίου η περιουσία αποτιμάται στα 72,7 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

Ο Μπιλ Γκέιτς, επέστρεψε στην κορυφή την οποία είχε χάσει από τον μεξικάνό μεγιστάνα των τηλεπικοινωνιών Κάρλος Σλιμ, χάρη σε ένα «ράλι» της Wall Street, που απέφερε περίπου 10 δισ. δολάρια αυτό το έτος.

Ο Γκέιτς έχει συμμετοχές σε πάνω από 12 εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της αλυσίδας ξενοδοχείων Four Seasons, αναφέρει το Bloomberg News. Ο μεγιστάνας έχει δωρίσει 28 δισ. δολάρια για το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζονται κυρίως στις φτωχές χώρες για τη βελτίωση της υγείας και της εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ