«Πόρτα» στη Χρυσή Αυγή και στην Κομοτηνή - iefimerida.gr

«Πόρτα» στη Χρυσή Αυγή και στην Κομοτηνή

«Πόρτα» στη Χρυσή Αυγή και στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Κομοτηνής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άρνηση των τοπικών αρχών συνάντησε η Χρυσή Αυγή και στην πόλη της Κομοτηνής, όπου ο δήμος αποφάσισε να μην επιτρέψει την κατάθεση στεφάνου από τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του κόμματος, Αντώνη Γρέγο, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 93 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Οπως αναφέρει το thrakitoday, ο δήμαρχος, Γιώργος Πετρίδης, είχε δηλώσει ότι, σε περίπτωση που επιχειρηθεί από πλευράς του ακροδεξιού κόμματος η κατάθεση στεφάνου, θα το αρπάξει από τα χέρια του βουλευτή και θα αποχωρήσει από τις εκδηλώσεις.

Εκείνο, πάντως, που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκατσε στην εξέδρα των επισήμων δίπλα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, με τον οποίο το κόμμα είχε διαπληκτιστεί πρόσφατα εντόνως μέσα στη Βουλή, αποκαλώντας τον πράκτορα της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ