Ο Απόλλωνας στέλνει την ΑΕΚ στο Ελληνικό – Τα σχέδια Μελισσανίδη για το lifting του γηπέδου - iefimerida.gr

Ο Απόλλωνας στέλνει την ΑΕΚ στο Ελληνικό – Τα σχέδια Μελισσανίδη για το lifting του γηπέδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Ελληνικό αναμένεται να είναι η έδρα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Ο Απόλλων Αθηνών όπως αναμενόταν απάντησε αρνητικά στο αίτημα της «Ενωσης» για χρησιμοποίηση της Ριζούπολης, έτσι η ΑΕΚ στρέφεται στο plan B του Ελληνικού.

Δεν έχει κι άλλη λύση, άλλωστε, αφού στην Αττική δεν υπάρχουν γήπεδα κατάλληλα για να φιλοξενήσουν την ομάδα.

Το γήπεδο του Ελληνικού, βέβαια, παρότι το χρησιμοποιεί ο Εθνικός είναι σε κακή κατάσταση και χρειάζεται αρκετές εργασίες για να ετοιμαστεί εν όψει της νέας σεζόν, όπου η ΑΕΚ θα είναι στη Γ' Εθνική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στα πλάνα του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η τοποθέτηση λυόμενων εξεδρών που θα ανεβάσουν τη χωρητικότητα στις 20.000 με 22.000 θεατές και επιτρέψουν στην ΑΕΚ να προσδοκά έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Η ΑΕΚ θα δημιουργήσει και μπουτίκ στο χώρο του γηπέδου προκειμένου να πωλούνται τα επίσημα προϊόντα της ομάδας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετακομίσουν εκεί και τα γραφεία της ΠΑΕ που τώρα βρίσκονται στα Σπάτα.

O χρόνος παραμονής της ΑΕΚ στο Ελληνικό σε πρώτη φάση προσδιορίζεται σε δύο χρόνια. Οσο, δηλαδή, αναμένεται να διαρκέσει η περιπέτεια της «Ενωσης» στις μικρότερες κατηγορίες. Στο διάστημα αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης φιλοδοξεί να έχει σημειωθεί μεγάλο πρόοδος στο θέμα κατασκευής νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ