Οι 20 πιο απίστευτα βαθύπλουτοι celebrities στο Χόλιγουντ - iefimerida.gr

Οι 20 πιο απίστευτα βαθύπλουτοι celebrities στο Χόλιγουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός ότι η προσωπική περιουσία του Κιάνου Ριβς ισούται με αυτή των Μπρους Σπρίνγκστιν και Όζι Όζμπουρν μαζί ή ότι η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους του Seinfeld αξίζει 3 δις δολάρια είναι δυο μόνο από τα πράγματα που θα μάθετε διαβάζοντας την παρακάτω λίστα.

Είναι άλλο πράγμα να έχεις μια αίσθηση πόσο πλούσιος είναι ο αγαπημένος σου κινηματογραφικός σταρ, σκηνοθέτης και συγγραφέας και άλλο να μαθαίνεις ποια ακριβώς είναι η καθαρή του αξία. Μια υπηρεσία που προσφέρει το γνωστό σάιτ celebrity net worth από το οποίο και μαθαίνουμε ότι.

Πιο πλούσιος κάτοικος του πλανήτη Χόλιγουντ είναι ο Τζόρτζ Λούκας με προσωπική περιουσία 7,3 δις δολάρια (ειδικά μετά την πώληση των δικαιωμάτων των Star Wars στην Disney).

Στην 2η θέση βρίσκουμε απροσδόκητα την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους (γνωστή από το Seinfeld) με 3 δις δολάρια, τα οποία οφείλονται κυρίως στην τεράστια οικογενειακή περιουσία που διαθέτει.

Ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Οπρα (3η με 2,8 δις), Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (4η με 1 δις) και ο -δημιουργός του Seinfeld και του Curb your Enthousiasm- Λάρι Ντέιβιντ με 800 εκ. δολάρια.

Η πρώτη δεκάδα περιλαμβάνει επίσης την Μαντόνα (650 εκ. δολάρια), τον Μπόνο (600 εκ. δολάρια), τον Π. Ντίντι (580 εκ. δολάρια), τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στέρν (500 εκ. δολάρια) και την Γκλόρια Εστέφαν (500 εκ. δολάρια).

Σύμφωνα με την σχετική λίστα, που δημοσίευσε η Huffington Post, απροσδόκητα ψηλά βρίσκουμε την Ντόλι Πάρτον με 400 εκ. δολάρια και τον Μελ Γκίμπσον με 425 εκ. δολάρια.

Η συνέχεια περιλαμβάνει τους Σελίν Ντιόν (400 εκ. δολάρια), Κλίντ Ίστγουντ (375 εκ. δολάρια), Δρ. Ντρέ (360 εκ. δολάρια), Μπιλ Κόσμπι (350 εκ. δολάρια) και Κιάνου Ρίβς (350 εκ. δολάρια).

Άξια αναφοράς επίσης είναι τα 300 εκ. δολάρια των αδελφών Όλσεν, τα μόλις 200 εκ. δολάρια των Γουίλ Σμιθ και Μπρους Σπρίνγκστιν και τα «τίμια» 140 εκ. δολάρια του Όζι Όζμπουρν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ