Γιατροί του Κόσμου: Πρωτοφανές ρατσιστικό επεισόδιο στην Αθήνα - Χαράκωσαν στο πρόσωπο 14χρονο Αφγανό - iefimerida.gr

Γιατροί του Κόσμου: Πρωτοφανές ρατσιστικό επεισόδιο στην Αθήνα - Χαράκωσαν στο πρόσωπο 14χρονο Αφγανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα βάρβαρης ρατσιστικής επίθεσης καταγγέλλουν οι Γιατροί του Κόσμου ότι έπεσε 14χρονο αγόρι από «μαυροντυμένους» άνδρες, κάνοντας λόγο για ένα περιστατικό που «ξεφεύγει πέρα από κάθε φαντασία».

Ο Νικήτας Κανάκης από τους Γιατρούς του Κόσμου αναφέρει πως σύμφωνα με μαρτυρίες μια ομάδα ανδρών επιτέθηκαν στο νεαρό αγόρι από το Αφγανιστάν στο κέντρο της Αθήνας, τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τον χαράκωσαν στο πρόσωπο με ένα σπασμένο μπουκάλι μπίρας.

Οπως δήλωσε ο κ. Κανάκης στο News247, το νεαρό παιδί έχει 30 ράμματα στο πρόσωπο και βρίσκεται στην κλινική των Γιατρών του Κόσμου.

Ο κ. Κανάκης χαρακτήρισε το περιστατικό σαν μια «βάρβαρη επίθεση που ξεφεύγει από κάθε φαντασία», μίλησε για «κλιμάκωση της βίας στο δρόμο» και έθιξε το θέμα των ανήλικων παιδιών που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ