Πέντε βήματα για να τρώτε τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις - iefimerida.gr

Πέντε βήματα για να τρώτε τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων αποτελεί «κόκκινο πανί» για διατροφολόγους και λάτρεις της υγιεινής διαστροφής. Mπορεί να απενοχοποιηθεί με απλούς τρόπους.

Αυτά είναι τα πέντε απλά βήματα για να απολαύσετε τις τηγανιτές πατάτες πιο υγιεινά:

• Τηγανίζετε μόνο με ελαιόλαδο.

• Προθερμαίνετε το λάδι, χωρίς όμως να το αφήνετε να καεί.

• Στραγγίζετε καλά τις πατάτες πριν τις τηγανίσετε, γιατί έτσι το λάδι δεν καταστρέφεται γρήγορα και οι πατάτες δεν απορροφούν πολύ λάδι.

• Μην αφήνετε τις πατάτες να καίγονται, ο χρόνος τηγανίσματος πρέπει να είναι σύντομος.

• Αντικαθιστάτε το λάδι μετά από κάθε τηγάνισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ