Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Εχουμε το ισχυρότερο ναζιστικό κόμμα στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Εχουμε το ισχυρότερο ναζιστικό κόμμα στην Ευρώπη

dendias
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο οποίος αναφερόμενος στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, τόνισε πως η Ελλάδα έχει «το ισχυρότερο ναζιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση που του έγινε δε για τις «επισκέψεις» της Χρυσής Αυγής στα νοσοκομεία, ο κ. Δένδιας υποστήριξε πως «η Χρυσή Αυγή επιζητεί την δημοσιότητα ακόμη και την αρνητική. Ποιος θα πίστευε ποτέ στην ελληνική κοινωνία ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε αυτά τα πράγματα, στην Ελλάδα που εδώ και πενήντα χρόνια χάσαμε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, θύματα του ναζισμού. Σε αυτή την Ελλάδα αντιμετωπίζουμε ένα νεοναζιστικό φαινόμενο με καθαρά ρατσιστικά χαρακτηριστικά», είπε σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ.

Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα κέντρα φιλοξενίας, ο υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν συνάνθρωποι μας ή μη κυβερνητικές οργανώσεις ή κόμματα που έχουν την εντύπωση ότι πρέπει να στήσουμε πεντάστερα ξενοδοχεία. Αυτό δε γίνεται. Υπάρχουν διεθνείς προδιαγραφές που τηρούνται απολύτως. Οποιος πιστεύει ότι θα φτιάξουμε κέντρα αναψυχής μεταναστών ζει μια άλλη πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ