Απαγωγέας Κλίβελαντ: Εγινα τέρας γιατί με βίαζε ο θείος μου - iefimerida.gr

Απαγωγέας Κλίβελαντ: Εγινα τέρας γιατί με βίαζε ο θείος μου

Απαγωγέας Κλιβελαντ: Εγινα τέρας γιατί με βίαζε ο θείος μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αριελ Κάστρο, το τέρας του Κλίβελαντ, προσπάθησε κατά τη διάρκεια της απολογίας του να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στις φρικιαστικές πράξεις κατά των τριών γυναικών που είχε απαγάγει και κρατούσε φυλακισμένες για μία δεκαετία.

Υποστήριξε πως φταίει το παρελθόν, λέγοντας πως οι γονείς του τον κακοποιούσαν, ενώ ο θείος του τον βίαζε. Αυτά τα είχε γράψει στο σημείωμα αυτοκτονίας που είχε αφήσει στο σπίτι του (γραμμένο το 2004, σύμφωνα με πληροφορίες), στο οποίο ομολογεί όλα του τα εγκλήματα αλλά και τους λόγους που τον έσπρωξαν στη φρίκη.

Ο απαγωγέας ζητούσε αν πεθάνει να πάνε όλα του τα χρήματα στα τρία θύματά του, ενώ ζητούσε βοήθεια για να απαλλαγεί από τον εθισμό του στο σεξ.

Οι πληροφορίες για το σημείωμα του Κάστρο αποκαλύφθηκαν μέσω Twitter από ρεπόρτερ του σταθμού 19 Action News που λέει ότι έχει αντίτυπό του.

Τωρα ο κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ