Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο απαγωγέας – βιαστής του Κλίβελαντ - iefimerida.gr

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο απαγωγέας – βιαστής του Κλίβελαντ

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο απαγωγέας – βιαστής του Κλίβελαντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θανατική ποινή αντιμετωπίζει ο Αριελ Κάστρο, ο άνδρας που κατηγορείται για την απαγωγή, σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό για διακοπή εγκυμοσύνης τριών γυναικών, που επί περίπου μία δεκαετία κρατούνταν όμηροι στο σπίτι του.

Ο εισαγγελέας που του έχει ανατεθεί η υπόθεση δήλωσε σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή, ότι ερευνά «κάθε δολοφονία που διέπραξε (ο ύποπτος) όταν ανάγκαζε αυτές τις γυναίκες, για περίπου μία δεκαετία, να διακόπτουν την εγκυμοσύνη τους».

Οι δηλώσεις του επιβεβαιώνουν τις υποθέσεις ότι τουλάχιστον μία από τις γυναίκες που κρατούνταν όμηροι στο σπίτι του, εξαναγκάστηκε -τουλάχιστον μία φορά- να διακόψει την κύησή της.

Σύμφωνα με έκθεση των αστυνομικών αρχών, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρεται ότι η Μισέλ Νάιτ είπε στην αστυνομία ότι είχε μείνει «έγκυος τουλάχιστον πέντε φορές και ότι ο Κάστρο την άφηνε νηστική για δύο εβδομάδες και μετά τη γρονθοκοπούσε επανειλημμένα στο στομάχι για να αποβάλει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ