Το πιο αποτελεσματικό ξυπνητήρι του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο αποτελεσματικό ξυπνητήρι του κόσμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωινό ξύπνημα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μπελάδες για εκατομμύρια ανθρώπους και, ομολογουμένως, έχουν κατασκευαστεί κατά καιρούς αρκετά ξυπνητήρια που υιοθετούν αποτελεσματικές μεθόδους.

Ωστόσο, το ξυπνητήρι του βίντεο σίγουρα διεκδικεί τον τίτλο του πιο αποτελεσματικού, καθώς σε όσους το... αψηφούν κοστίζει χρήματα.

Ο κατασκευαστής του Ριτς Ολσον το έχει ρυθμίσει έτσι ώστε κάθε φορά που θα χτυπάει θα πρέπει ο κοιμώμενος να σηκωθεί από το κρεββάτι σε δέκα δευτερόλεπτα ειδάλλως καταστρέφει τα χρήματά του.

Βέβαια είναι ένα ξυπνητήρι το οποίο απαιτεί σωστή συνεργασία με τον κάτοχό του καθώς θα πρέπει να βάζετε στη σχισμή ένα χαρτονόμισμα λίγο πριν πέσετε για ύπνο, κατά προτίμηση κάποιο μεγάλης αξίας, για να είστε σίγουροι ότι οι απειλές του ξυπνητηριού θα πιάσουν τόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ