Η νέα εποχή στα βιβλία μαγειρικής που τα κάνει πιο εύχρηστα από ποτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα εποχή στα βιβλία μαγειρικής που τα κάνει πιο εύχρηστα από ποτέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλετε να μαγειρέψετε, αλλά δεν έχετε όρεξη ούτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές που έχουν γεμίσει το πρόγραμμα της τηλεόρασης ούτε να διαβάσετε τις τετριμμένα και κουραστικά γραμμένες συνταγές των εξειδικευμένων βιβλίων; Υπάρχει η λύση. Ενα βιβλίο μαγειρικής με κόμικς.

Το δημιούργησε η illustrator Κέιτι Σέλι και ο τίτλος είναι εξίσου απλός με τα σχέδια της «Picture Cook: See. Make. Eat». Τι παραπάνω χρειάζεται κανείς; Η ιδέα γι αυτό το πρωτότυπο βιβλίο μαγειρικής ήρθε από το πουθενά: «Μιλούσα με μια φίλη μου στο τηλέφωνο, μου έδινε μια συνταγή κι εγώ αντί να τη γράφω τη ζωγράφιζα. Ετσι διαπίστωσα πως οι εικόνες είναι πολύ πιο εύχρηστες από το κείμενο των βιβλίων μαγειρικής, όπου πρέπει να σταματήσεις για να διαβάσεις τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια. Τις ζωγραφιές τις έχεις συνεχώς μπροστά σου». Αυτό είναι και το concept. Από την πιο απλή μέχρι την πλέον περίπλοκη, όλες περιγράφονται σε μία σκιτσαρισμένη σελίδα.

Το Picture Book κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και θα κοστίζει 11 δολάρια. Μέχρι τότε σας δίνουμε μερικές συνταγές και καλή σας όρεξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ