Morgan Stanley: Η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει, αγοράστε ομόλογα - iefimerida.gr

Morgan Stanley: Η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει, αγοράστε ομόλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις κορυφαίες αγορές σταθερού εισοδήματος για φέτος συγκαταλέγει τα ελληνικά ομόλογα Morgan Stanley, με τον επικεφαλής του τμήματος κρατικών ομολόγων Πάολο Μπατόρι, να παροτρύνει τους αγοραστές να επενδύσουν σε κρατικούς τίτλους της Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η ιδέα φαίνεται ελκυστική καθώς τα ελληνικά ομόλογα έχουν σημειώσει «ράλι» από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ όπως αναφέρει το capital, την Παρασκευή η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς υποχώρησε για πρώτη φορά από την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας κάτω από το 10%.

Ο Μπατόρι, ο οποίος παρότρυνε τους επενδυτές να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα, υποστηρίζει την κίνηση αυτή τονίζοντας πως «η οικονομία της Ελλάδας θα βελτιωθεί φέτος και του χρόνου. Η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει φέτος και θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς το επόμενο έτος», αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η πιθανότητα της ελληνικής εξόδου από το ευρώ, είναι πολύ μικρή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ