Ετσι μας χτυπούν οι αλλεργίες της Ανοιξης και αρχίζει το... φτέρνισμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι μας χτυπούν οι αλλεργίες της Ανοιξης και αρχίζει το... φτέρνισμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανοιξη μπορεί να είναι για όλους μια ιδιαίτερα όμορφη εποχή, καθώς αλλάζει ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία και ανθίζουν τα λουλούδια, ωστόσο, ειδικά αυτό το τελευταίο σηματοδοτεί για πολλούς την έναρξη του δικού τους... δράματος: Αρχίζουν οι αλλεργίες.

Βουλωμένες μύτες, μύτες που «στάζουν», δυσκολία στην αναπνοή, φουντώματα, είναι μερικά από τα συμπτώματα των αλλεργιών που βασανίζουν πολλούς.

Το βίντεο που δημοσιεύει το Ιatropedia, δείχνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας το πώς ακριβώς μπορεί ένας ανθρώπινος οργανισμός να προσβληθεί από τις αλλεργίες της Ανοιξης.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η γύρη εισχωρεί στον ανθρώπινο οργανισμό και αρχίζει να παράγεται -ανώμαλα- ανοσοσφαιρίνη Ε, δημιουργώντας μια σειρά αντιδράσεων μέσα στον οργανισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ