To πρώτο καλό νέο για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα - Τι συνέβη - iefimerida.gr

To πρώτο καλό νέο για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα - Τι συνέβη

To πρώτο καλό νέο για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα - Τι συνέβη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρώτη θετική ένδειξη για την πορεία της υγείας του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος πριν από περίπου 40 ημέρες τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό και από τότε νοσηλεύεται στην εντατική του ΚΑΤ σε καταστολή, είχαν οι θεράποντες ιατροί του.

Οπως αναφέρει το Gossip-tv, η κατάσταση της υγείας του μέχρι και το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης θεωρούνταν σοβαρή. Ομως, από εκείνο το βράδυ και έπειτα οι γιατροί του Τόμας Πρωτόπαπα διαπίστωσαν με χαρά ότι η πίεση στον εγκέφαλό του έπεσε κι άλλο από τα απαγορευμένα όρια που έχει καιρό τώρα ξεπεράσει.

Η πτώση της πίεσης του εγκεφάλου είναι σημαντική, καθώς αν πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο οι γιατροί θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε άλλης μορφής πρακτικές, νέες φαρμακευτικές θεραπείες, αλλά και άλλες νευρολογικής φύσεως εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ