Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi - iefimerida.gr

Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi

Barca
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Barcelona και η Real να μην κατάφεραν να δώσουν το παρόν στο μεγάλο τελικό του Champions League, όμως και οι δύο έχουν ένα τουλάχιστον κοινό σημείο με τη φετινή φιναλίστ Bayern. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την Audi, η οποία είναι χορηγός και των τριών ευρωπαϊκών σούπερ ομάδων.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι τόσο οι παράγοντες όσο και οι παίκτες των τριών ομάδων επιλέγουν για τις επίσημες εμφανίσεις τους, αλλά και για τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους, κάποιο από τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Κι απ' ότι φαίνεται οι σταρ του ποδοσφαίρου είτε παίζουν στην Ισπανία είτε στη Γερμανία έχουν κοινά γούστα, καθώς διαλέγουν κυρίως μεταξύ των μεγάλων Audi, όπως είναι το Q7, το Α8, το Α7 Sportback και το R8 που διάλεξε ο πολύς Ronaldo. Εναλλακτική επιλογή τους είναι κάποιο από τα RS, τα πιο σπορ και δυνατά μοντέλα της μάρκας.

H Audi παράλληλα προσφέρει και ειδικά μοντέλα για τους οπαδούς, με πρώτους και καλύτερους αυτούς της Bayern, που μπορούν να αποκτήσουν το Α1 Edition Bayern Muenchen , που είναι βαμμένο μέσα και έξω στα χρώματα της βαυαρικής ομάδας. Άλλωστε τόσο η έδρα της τελευταίας όσο και η έδρα της Audi, το Ingolstadt, στην ίδια γειτονιά είναι.

Η άλλη φιναλίστ του φετινού τελικού του Champions League, η Borussia Dortmund, έχει με τη σειρά της χορηγική συνεργασία με την Opel, με τα μοντέλα με τον κωδικό OPC της τελευταίας, αλλά και το Adam με το Cascada, να έχουν την τιμητική τους ως επιλογές των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή της ομάδας.

Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 0
Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 1
Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 2
Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 3
Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 4
Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 5
Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 6
Barca, Real και Bayern: Τις συνδέει και τις τρεις η Audi  | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητα Champions League Barca Real Audi Bayern
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ