Ετσι θα ήταν το Game of Thrones εάν το είχε γυρίσει η Φίνος Φιλμς [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι θα ήταν το Game of Thrones εάν το είχε γυρίσει η Φίνος Φιλμς [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παγκόσμια τρέλα της εξαιρετικής τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones έχει πυροδοτήσει αμέτρητες συγκρίσεις για το πως θα μπορούσε να είχε αναπτυχθεί εάν «έπεφτε» στα χέρια ενός μεγάλου – διάσημου σκηνοθέτη ή ενός μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο, ωστόσο, πως θα ήταν η δημοφιλής σειρά εάν την αναλάμβανε η θρυλική Φίνος Φιλμ;

Η θεότρελη παρέα του Luben και του vamvax blog εμπνεύστηκε και παρουσιάζει μια ελληνική βερσιόν σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελάριου με αγαπημένους πρωταγωνιστές σε κεντρικούς ρόλους όπως ο Νίκος Ρίζος ως Τίριον Λάνιστερ, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως Ρόμπερτ Στάρκ και ο Βασιλάκης Καΐλας ως Μπραν Σταρκ.

Επίσης από μια τέτοια υπερπαραγωγή δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Νίκος Κούρκουλος ως άλλος μορφονιός Τζον Σνόου, αλλά και οι Κατερίνα Γώγου, Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Φέρμας.

O τίτλος απλός, λιτός και απέριττος «Λανιστεραίοι και Γκρεητζόυδες».

Μάλιστα στην ιστοσελίδα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ψηφίσουν και για άλλους ρόλους που είναι ακόμη αμφισβητούμενοι όπως μεταξύ της Αλίκης Βουγιουκλάκη και Ζωής Λάσκαρη στο ρόλο της Ντινέρις Ταργκάριεν ή μεταξύ των Μάνου Κατράκη και Λαυρέντη Διανέλλου στο ρόλο του σκληρού Τάιγουιν Λάνιστερ.

Δείτε το καστ της ταινίας και συμμετέχετε στην ψηφοφορία εδώ

Ετσι θα ήταν το Game of Thrones εάν το είχε γυρίσει η Φίνος Φιλμς [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ετσι θα ήταν το Game of Thrones εάν το είχε γυρίσει η Φίνος Φιλμς [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ετσι θα ήταν το Game of Thrones εάν το είχε γυρίσει η Φίνος Φιλμς [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ