Συγνώμη, ύστερα από 10 χρόνια, ζήτησε ο Ελτον Τζον από τη «στρίπερ για τα πανηγύρια» Μαντόνα - iefimerida.gr

Συγνώμη, ύστερα από 10 χρόνια, ζήτησε ο Ελτον Τζον από τη «στρίπερ για τα πανηγύρια» Μαντόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγνώμη για όλα όσα έχει πει για εκείνη όλα τα χρόνια ζήτησε ο Ελτον Τζον από τη Μαντόνα, όταν βρέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι να δειπνούν στο ίδιο εστιατόριο της Κυανής Ακτής.

«Βρεθήκαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε σε ένα εστιατόριο στη Γαλλία. Οταν μπήκε μέσα και κάθισε στο τραπέζι, της έστειλα ένα σημείωμα όπου της ζητούσα συγνώμη για όλα όσα έχω πει για εκείνη. Δεν έπρεπε να τα έχω πει ποτέ δημόσια. Πάντως εκείνη ήταν πολύ ευγενική και τη δέχθηκε. Ενώ στη συνέχεια μας άφησε να την κεράσουμε το δείπνο. Ήταν φανταστική. Ελεγε 'Οκ, ας προχωρήσουμε παρακάτω'».

Αυτό δήλωσε ο 68χρονος σταρ σε συνέντευξη που έδωσε στο Extra. Αν και οι προσβολές προς το πρόσωπο της Μαντόνα ήταν πολλές, συχνές και έντονες.

Ξεκινώντας από το 2002 όταν, αναφερόμενος στο τραγούδι που είχε γράψει η Μαντόνα για την ταινία Die Another Day δήλωσε πως «Είναι το χειρότερο τραγούδι για τον James Bond που έχει γραφτεί ποτέ». Ενώ το 2004 την κατηγόρησε ότι τραγουδούσε playback κατά τη διάρκεια της Re-Invention παγκόσμιας περιοδείας της.

Τέλος, μόλις το 2012, ο Ελτον Τζον χτύπησε ξανά παίρνοντας θέση στη διαμάχη Λέιντι Γκάγκα-Μαντόνα και δηλώνοντας (στην εκπομπή News and Current Affairs) «Είναι ένας εφιάλτης. Η καριέρα της έχει τελειώσει και η περιοδεία της ήταν μια καταστροφή. Μοιάζει πλέον με μια στρίπερ για τα πανηγύρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ