Ποιος προσφέρει 34.000 ευρώ το χρόνο για τη θέση του σεφ - Τι αναφέρει η προκήρυξη - iefimerida.gr

Ποιος προσφέρει 34.000 ευρώ το χρόνο για τη θέση του σεφ - Τι αναφέρει η προκήρυξη

Ποιος προσφέρει 34.000 ευρώ το χρόνο για τη θέση του σεφ - Τι αναφέρει η προκήρυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον άνθρωπο που θα επιμελείται το φαγητό της βασίλισσας Ελισάβετ αναζητά το Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με την προκήρυξη ο σεφ που θα επιλεγεί, ύστερα από την αξιολόγηση των βιογραφικών που θα αποσταλούν, θα αμείβεται με τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό των 34.000 ευρώ το χρόνο.

Οπως αναφέρει η σχετική προκήρυξη που έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Μπάκιγχαμ οι υποψήφιοι σεφ θα πρέπει να γνωρίζουν αρκετά καλά τη γαλλική κουζίνα, ενώ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ζουν εκτός Λονδίνου τουλάχιστον για τρεις μήνες το χρόνο, καθώς θα ακολουθούν την βασίλισσα στα ταξίδια της και στα... εξοχικά της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail και βάσει όσων είπε άνθρωπος που γνωρίζει καλά την... κουζίνα του Μπάκιγχαμ από τα αγαπημένα φαγητά της βασίλισσας είναι τα δημητριακά Special K, τα σάντουιτς και τα σοκολατένια κέικ.

Εκτός από σεφ, το Μπάκιγχαμ αυτή την περίοδο ψάχνει να προσλάβει έναν εσωτερικό ελεγκτή, ένα διαχειριστή κέτερινγκ και δύο επιμελητές.

Για τους ενδιαφερομένους, οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις παραπάνω θέσεις, πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι τις 10 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ