Η Μπαρμπαρίγου απάντησε μέσω facebook στον Χαριτάτο και κατέβασε την ανάρτηση - iefimerida.gr

Η Μπαρμπαρίγου απάντησε μέσω facebook στον Χαριτάτο και κατέβασε την ανάρτηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook απάντησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο παρουσιαστής Σπύρος Χαριτάτος υποστηρίζοντας πως οι σχέσεις των ανθρώπων είναι το πιο δύσκολο πράγμα, αλλά όλοι μας έχουμε χίλια δυο σοβαρά προβλήματα και είναι γελοίο να ασχολούμαστε με μικρότητες.

Ωστόσο όπως ανέφεραν και στην εκπομπή του MEGA «Πρωινό μου» μετά από λίγες ώρες η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατέβασε το συγκεκριμένο κείμενο.

«Καλημέρα παιδιά, οι σχέσεις των ανθρώπων είναι το πιο δύσκολο πράγμα και οι χαρές της ζωής βρίσκονται στα πιο απλά πράγματα. Αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω κάποιον, το κάνω με όλη μου την καρδιά και με κάθε τρόπο, αλλά κακό σε άνθρωπο δεν έχω διανοηθεί να κάνω ποτέ. Σας ζητώ συγνώμη γι΄ αυτό το ρεζιλίκι γιατί όλοι μας έχουμε χίλια δυο σοβαρά προβλήματα και είναι γελοίο να ασχολούμαστε με μικρότητες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ