MG 3 & CS: Η ιστορική ευρωπαϊκή μάρκα είναι πια κινέζικη και παρουσίασε 2 νέα μοντέλα - iefimerida.gr

MG 3 & CS: Η ιστορική ευρωπαϊκή μάρκα είναι πια κινέζικη και παρουσίασε 2 νέα μοντέλα

MG 3 & CS:  Η ιστορική ευρωπαϊκή μάρκα είναι πια κινέζικη και παρουσίασε 2 νέα μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η MG, η πάλαι ποτέ ιστορική βρετανική εταιρεία, ανήκει εδώ και μερικά χρόνια στη SAIC, που είναι μια από της κινέζικες κρατικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η μάρκα έχει ήδη κάποια παρουσία στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ τώρα προσπαθεί να αναπτυχθεί και σε άλλες αγορές ποντάροντας μεταξύ άλλων στο όνομα και στην παράδοση της MG -για όσους βέβαια τη θυμούνται- αλλά και στα νέα της μοντέλα, που ανήκουν στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες.

Έτσι το MG 3 είναι ένα υπερ-μίνι που όχι μόνο θα παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά στην Ευρώπη, αλλά θα κατασκευάζεται και σε αυτή. Πιο συγκεκριμένα στις (παλιές) εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Longbridge, ενώ βρετανική είναι και η ομάδα του design, που απ' ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες έκανε αρκετά καλή δουλειά. Κι αυτό γιατί το MG 3 των 4 μέτρων δείχνει σχετικά σύγχρονο και διαθέτει τόσο κάποιο σπορτίφ προσανατολισμό, όσο και σημαντικές δυνατότητες προσωποποίησης του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού του.

To MG CS από την άλλη είναι το πρωτότυπο ενός αστικού SUV -η πιο ανερχόμενη κατηγορία αυτοκινήτων αυτήν την περίοδο- η εμφάνιση του εμπρός μέρους του οποίου καθορίζεται κυρίως από τους προβολείς και τη μάσκα, που έχει σχεδιαστεί γύρω από το γνωστό οχτάγωνο λογότυπο της MG.

MG 3 & CS:  Η ιστορική ευρωπαϊκή μάρκα είναι πια κινέζικη και παρουσίασε 2 νέα μοντέλα | iefimerida.gr 0
MG 3 & CS:  Η ιστορική ευρωπαϊκή μάρκα είναι πια κινέζικη και παρουσίασε 2 νέα μοντέλα | iefimerida.gr 1
MG 3 & CS:  Η ιστορική ευρωπαϊκή μάρκα είναι πια κινέζικη και παρουσίασε 2 νέα μοντέλα | iefimerida.gr 2
MG 3 & CS:  Η ιστορική ευρωπαϊκή μάρκα είναι πια κινέζικη και παρουσίασε 2 νέα μοντέλα | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ