Σκουρλέτης: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάμε σε εκλογές - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάμε σε εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση του ότι η χώρα μπορεί να οδηγηθεί «ανά πάσα στιγμή» σε εκλογές εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως οι εξελίξεις στην Ευρώπη αλλά και ένας ενδεχόμενος εκτροχιασμός «εξαιτίας της καθολικής αποτυχίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής», ως πιθανούς λόγους για μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο για την απουσία του κόσμου από τις κινητοποιήσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι, ενώ έχουμε μια κοινωνία η οποία δεν πιστεύει στο δρόμο που έχει επιλεγεί, δεν εμπνέεται απ΄ αυτόν, δεν βλέπει ένα φως στο βάθος του τούνελ, την ίδια στιγμή αυτή η απογοήτευση δεν μεταφράζεται σε μια ενεργή αντίσταση και αντίδραση. Νομίζω ότι έγκειται περισσότερο σε μια μαζική, συλλογική κατάθλιψη και κυρίως όμως στον φόβο», ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «βασίζεται, τροφοδοτεί και καλλιεργεί τον φόβο, έτσι ώστε να κερδίζει η ίδια».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «μόλις υπάρξει ένας ορατός στόχος που θα σηματοδοτεί την ανατροπή αυτής της κατάστασης, που για μας είναι οι εκλογές, θεωρώ τότε ότι θα δημιουργηθεί μια τέτοια δυναμική γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα ανατρέπει πλήρως αυτή τη φαινομενική στασιμότητα που επικρατεί στα πράγματα ... όλο αυτό το κομμάτι του κόσμου που αρνείται να εκφραστεί στις δημοσκοπήσεις, που δεν λέει την προτίμησή του, αλλά είναι αντιληπτό όμως ότι δεν συναινεί στη μνημονιακή πολιτική, θα μπει μπροστά σ΄ ένα πραγματικό δίλημμα. Και τότε νομίζω θα δώσει μια ευκαιρία στην ελπίδα, στη δυνατότητα να υπάρξει ένας εναλλακτικός δρόμος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ